Tornar a inici de pàgina

Gabinet Salvador

endavant

enrrere

Tancar

#museuobert

Sobre el projecte

Museuobert.cat és un portal de difusió de col·leccions, que neix amb l'objectiu d'apropar el ciutadà a les institucions culturals, oferint la possibilitat de descobrir les peces dels museus i compartir-les a les xarxes socials.

Davant la situació d’excepcionalitat en la que ens trobem actualment i el confinament de la ciutadana a casa. Moltes indústries i sectors s’han vist afectats, entre ells el de la cultura, i calen eines per evitar una aturada completa.

La iniciativa neix impulsada per les empreses Nubilum i Coeli, amb l’objectiu d’afrontar el temps de confinament que estem vivint i la necessitat de mantenir oberts els museus que han hagut de tancar les seves portes físiques.

El portal és una eina, que hem posat a disposició del museus, per difondre les seves col·leccions de forma ràpida i senzilla. Cadascun d’ells ha escollit la informació que vol mostrar: una imatge amb una breu descripció de l'objecte (cartel·la) tal com si estigués exposada en una de les seves sales. En l’actual situació ha primat l’agilitat per sobre de l'exhaustivitat.

#museuobert convida a perdre's per les col·leccions dels museus i a compartir les troballes a les xarxes socials, un dels canals de comunicació més potents en aquests moments de quarantena.

Coeli és una solució al núvol per difondre, documentar i gestionar les col·leccions patrimonials de forma àgil i intuïtiva.

Nubilum Té com a missió integrar el coneixement, preservar-lo i fer-lo accessible.

Edittio Crea i dissenya interfícies gràfiques interatives per a entorns de cultura

Juntes, amb la implicació de tot l’equip del projecte han posat en marxa aquesta iniciativa.


Ets un museu o institució cultural i vols difondre el teu patrimoni online? Suma't a la iniciativa.

N.B. El projecte s’ha posat en funcionament en dues setmanes i és probable que tingui algunes mancances o limitacions que esperem que es minimitzin amb el temps. Per qualsevol proposta o suggeriment poden contactar a info@museuobert.cat.

Nota legal

Tancar

#museuobert

Credits

Gabinet Salvador
Hieroglyphica, sive de sacris aegyptiorum literis commentarii Ioannis Pierii Valeriani ... : lectori habes in hisce co[m]mentarijs non solùm variarum historiaru[m], numismatu[m], veterumq[ue] inscriptionum explicationem, verum etiam praeter aegyptiaca et alia pleraq[ue] mystica, tum locorum co[m]munium ingentem magna cum oblectatione syluam, tum sacrarum literarum, in quibus haud rarò et christum ipsum et apostolos prophetasq[ue] huiusmodi locutionibus usos fuisse videmus exquisitam interpretationem, vt sanè non temerè Pythagoram, Platonam, aliosq[ue] summos viros ad aegyptios doctrinae gratia profectos intelligas, quippe cùm hieroglyphicè loqui nihil aliud sit, quàm diuinarum humanarumq[ue] rerum naturam aperire ..
llibre
Autoria
Valerianus, Pierio
Datació
1556
Lloc d'execució
Basileae
Recursos web
Col·lecció
Gabinet Salvador
Núm. de registre
CB 492761
[12], 15, [1] p., 15-424, [26] f. : il.